Personeel

Hulp bij het verhuizen naar Nederland

Bij moving Netherlands komt nog een hele hoop kijken waar je misschien niet gelijk bij stilstaat. Er zijn gespecialiseerde bedrijven die diensten specifiek aanbieden voor expats. Ze kunnen je bijstaan bij allerlei zaken, al voordat je verhuisd bent. Je kan denken aan hulp bij het aanvragen van een visa, papieren in orde maken voor bijvoorbeeld een inschrijving bij de gemeente, een BSN aanvragen, de aankoop van een woning en nog veel meer. Het inhuren van een gespecialiseerd bedrijf in expat services biedt vele voordelen.

De voordelen van een relocation company

Een relocation company die zich specifiek richt op het aanbieden van diensten aan expats biedt vele voordelen om in te huren. Ze zijn namelijk exact op de hoogte van alle huidige wet- en regelgeving. Daarnaast zijn ze bekend met de werking van het Nederlandse systeem en weten waar je precies terecht moet voor iedere zaak die je moet regelen. In de meeste gevallen beschikken ze over een gespecialiseerd netwerk van personen die andere diensten aan expats aanbieden zoals advocaten en accountants. Als je bijvoorbeeld een bedrijf wilt oprichten in Nederland dan heb je andere papieren nodig dan als je besluit om in Nederland als werknemer aan het werk te gaan. Als werknemer dien je bijvoorbeeld een zorgverzekering af te sluiten. Een relocation company voor verhuizen naar Nederland is hier geheel van op de hoogte.

Andere zaken waar je hulp bij kan gebruiken

Als je besluit om een huis te kopen dan kunnen ze je bijvoorbeeld in contact brengen met makelaars die goed Engels spreken en betrouwbaar zijn in het helpen met je wegwijs te maken in de vaak Nederlandse contracten die je zal moeten ondertekenen. Bij moving Netherlands komt een hele hoop kijken. Je zal een bankrekening moeten openen, een BSN nummer moeten aanvragen, uitzoeken waar en hoe je je belastingen het huidige en komende jaar moet uitvoeren en daarnaast moet je ook simpele zaken regelen zoals de inschrijving bij een lokale huisarts.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.