Ontwerp

Gordijnen in huis

Wanneer de lente bijna aanbreekt is het vaak ook de tijd van het jaar om je woning weer lekker fris te maken. Dat kan met een nieuwe kleur verf, andere meubels, maar zeker ook met een nieuw behang op de muur. Bij de Zoetermeerse Behanghal kun je daarvoor terecht. Wanneer je bij hen aankomt lijkt de winkel niet zo heel groot, totdat je naar binnen gaat! Je komt er dan ruim 3000 soorten behang tegen waar je een keuze uit kunt gaan maken. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende merken, van gerenommeerd en bekend tot iets minder bekend, maar kwalitatief zeker niet minder!

Duette gordijnen

Bij het nieuwe behang dat je hebt uitgekozen kun je ook gelijk duette gordijnen uitkiezen. Je maakt hiermee een keuze waarmee je zeker weet dat deze tot zijn recht komen bij je nieuw uitgekozen behang. Steeds meer mensen kiezen juist voor deze vorm van gordijnen. Je kan ze makkelijke op maat laten maken en hebben ook nog vele andere voordelen. Zo zijn deze gordijnen energiebesparend, zijn nagenoeg vrij van onderhoud, isoleren erg goed en je kunt er je eigen lichtinval mee bepalen zodat de privacy in je huis gewaarborgd blijft. Deze gordijnen hebben een hele mooie sjieke krachtige en strakke uitstraling. Je kunt er voor kiezen om een verduisterende stof te nemen of toch een lichtdoorlatende. Verder kun je uit nagenoeg alle  kleuren die er bestaan kiezen! Ook kun je ze gebruiken is een zogenoemde ‘top down bottum up’  constructie. Dat betekent dat je de gordijnen van zowel boven als van onder open kunt doen. Op die manier is alleen het midden van je raam bekleed en ontneem je de snelle kijkers die langs de raam lopen het zicht.

Bij de Zoetermeerse Behanghal kun je alvast een keuze gaan maken voor je basis als het om behang gaat. Zo weet je direct welke kleur duette gordijnen passen bij je nieuwe interieur. De gespecialiseerde medewerkers helpen je met deskundig advies.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.