Uncategorized

Ga op architectuurreis en beleef de beste tijd ooit

Als je graag op reis gaat, zijn reizen architectuur misschien iets voor jou. Architectuur is aanwezig in elke stad of regio. Als je een liefhebber bent van reizen en het ontdekken van nieuwe steden en gebouwen dan vallen architectuurreizen vast en zeker in de smaak bij jou. Sommige mensen zijn geïnteresseerd in moderne architectuur, anderen vinden het veel interessanter om een rondleiding te krijgen in een historisch gebouw met een verhaal, bijvoorbeeld een gotische Franse kathedraal of een oude toren. Architectuur is overal, de vraag is wat je wilt zien en waar je in geïnteresseerd bent.

Waar zou je heen willen reizen? Niets is onmogelijk

Ben je ooit op plekken geweest waar je verbaasd was over de mooie gebouwen? Deze droomplekken kun je keer op keer bezoeken. Met architectuurreizen is het mogelijk al die plaatsen opnieuw te bezoeken, maar uiteraard ook om nieuwe steden en streken aan te doen. Als je ‘oude’ of ‘nieuwe’ gebouwen wilt bezoeken, is niets onmogelijk; je kunt overal naartoe, waar je maar wilt. Kies je reisbestemming met de hulp van een reisgids en verken de wereld, van UNESCO Werelderfgoed in Nederland tot aan Berlijn, of van de Romeinse architectuur in Xanten, Keulen en/of Trier tot de schoonheid van het Arabische continent. Kies uit welk type gebouwen jouw voorkeur heeft en geniet van de architectuurreizen. Je kunt ook hulp inschakelen en er worden architectuurreizen samengesteld afgestemd op jouw wensen en eigen interesses. Verken de wereld en geniet van jouw persoonlijke architectuur reizen.

Moderne architectuur in diverse lezingen

U kunt verschillende lezingen krijgen over architectuurreizen. Nu kunt u de nieuwe plaatsen en gebouwen verkennen en ook iets nieuws leren over alle plaatsen, steden, gebouwen en regio’s die u graag bezoekt. U krijgt een reeks van 10 lezingen, gespreid over 10 avonden, met de historische context in min of meer chronologische volgorde van de thema’s. U zult de beste architectuurreizen hebben met echte kennis.

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.