Personeel

Coach Nijmegen

Het kan soms voorkomen dat je even niet lekker in je vel zit en dat het nodig is om jezelf weer te vinden. Wat zijn je drijfveren in het leven en waar verlang je naar? Dit zijn essentiële vragen die als basis dienen om samen met een coach aan de slag te gaan. Deze coach in Nijmegen gebruikt verschillende technieken zoals Reiki, hypnotherapie en NLP om je te begeleiden in het zetten van nieuwe stappen in je leven en daardoor weer te kunnen groeien. Het wordt ook wel het ‘lichter leven traject’ genoemd. Je kunt hierin ontdekken wat je nu eigenlijk wil in je leven , wat voor stijl van leven bij je past en hoe je die verandering in gang kunt zetten.

Spiritueel coach

Ook als je op zoek bent naar een spiritueel coach ben je hier aan het juiste adres. Juist wanneer je een druk bestaan hebt en je veel aan je hoofd hebt is het belangrijk dat je een nieuwe balans gaat vinden. Wanneer je merkt dat je vanuit angst in plaats van vertrouwen leeft doordat je veel meer aan zaken denkt die je niet wilt (bijvoorbeeld pijn, stress, angst en onzekerheid), dan kan een spiritueel coach je helpen om je gedachten weer op een rij te krijgen. Het is belangrijk om weer vertrouwen te krijgen en de dingen te gaan waar je blij van wordt. Soms lukt je dat zelf niet meer en kan een coach je de juiste handvatten geven om hiermee aan de slag te gaan.

Klankschalen opleiding

Niet geheel onbekend is tegenwoordig de helende werking van bepaalde klanken. Je kunt daar ook workshops in volgen of zoals je dat noemt: een klankschalen opleiding. Klanken geven je namelijk rust en ontspanning en helpt je om dichter bij jezelf te komen. Door middel van goed naar jezelf te luisteren en intuïtief te werken met de klanken die voorhanden zijn kun je al heel ver komen en kun je op een ontspannende manier werken aan jezelf.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.